در تازهترین نرخنامه سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، قیمت انواع ماهی از ۶۰ هزار تا بیش از ۵۴۰ هزار تومان اعلام شد؛ اختلافی چشمگیر که نشاندهنده تنوع بالا در گونهها و تأثیر نوسانات هزینههای پرورش و صید بر بازار ماهی است.
به گزارش اقتصاد و فناوری، سازمان مدیریت میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران قیمت جدید انواع ماهی را منتشر کرد که بر اساس آن، نرخها از کیلویی ۶۰ هزار تومان برای ساردین جنوب آغاز میشود و تا کیلویی ۵۴۰ هزار تومان برای ماهی راشکو ادامه دارد.
بر اساس این گزارش، جزئیات نرخ انواع ماهی در میادین پایتخت به شرح زیر است:
ماهی پرورشی اوزونبرون صیدشده: ۴۱۰ هزار تومان
استروژن بلوگا صیدشده: ۴۵۰ هزار تومان
آمور پرورشی (۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ گرم): ۲۶۵ هزار تومان
اوزونبرون پاکشده: ۵۰۰ هزار تومان
بیگهد (۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ گرم): ۱۲۰ هزار تومان
تیلاپیا: ۹۵ هزار تومان
روهیتا: ۱۲۵ هزار تومان
سیبَس بالای ۴۰۰ گرم: ۳۹۵ هزار تومان
فیتوفاگ (۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ گرم): ۱۲۷ هزار تومان
قزلآلای رنگینکمان (۳۰۰ تا ۱۲۰۰ گرم): ۲۳۲ هزار تومان
قزلآلای گوشت نارنجی: ۳۵۵ هزار تومان
کپور (۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ گرم): ۲۶۵ هزار تومان
بیاح بالای ۲۰۰ گرم: ۱۱۰ هزار تومان
حسون بالای ۴۰۰ گرم: ۸۵ هزار تومان
حلوا سیاه بالای ۱۰۰۰ گرم: ۴۹۰ هزار تومان
خامه ماهی: ۱۲۰ هزار تومان
راشکو (۱۰۰۰ تا ۳۰۰۰ گرم): ۵۴۰ هزار تومان
شوریده (۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم): ۴۵۰ هزار تومان
زبان: ۱۸۰ هزار تومان
ساردین جنوب: ۶۰ هزار تومان
سارم: ۱۶۰ هزار تومان
سرخو: ۲۶۰ هزار تومان
سنگسر طلایی: ۳۱۰ هزار تومان
شانک بالای ۴۰۰ گرم: ۳۲۰ هزار تومان
شیرماهی: ۳۴۰ هزار تومان
قباد: ۲۴۰ هزار تومان
کفشک: ۳۷۰ هزار تومان
سوف شمال: ۳۱۰ هزار تومان
کفال شمال: ۴۵۰ هزار تومان
منبع: تسنیم





