برداشت چای قرمز از مزارع شهرستان کارون / ۲۳ آبان ۱۴۰۱

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد مدرن۲۱ , به نقل از خبرگزاری فارس : برداشت چای ترش در روستای غزاویه بزرگ شهرستان کارون از اوایل آبان آغاز می‌شود و یک ماه ادامه خواهد داشت. سطح زیرکشت چای ترش در شهرستان کارون حدود ۲۰ هکتار است و پیش‌بینی حدود ۱۶ تن چای ترش از مزارع برداشت شود. چای ترش یک گیاه وحشی است که با کمترین مصرف آب و کود رشد می‌کند و می‌تواند به تولید برسد.
عمده محصول چای ترش برداشت‌شده برای مصرف در استان خوزستان و دیگر استان‌های کشور از جمله اصفهان و تهران است و تاکنون به خارج از کشور صادر نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *