اختتامیه جشنواره دانشجویی کشوری نشریات , حرکت و رویش به میزبانی دانشگاه پیام نور اصفهان / ۳۰ بهمن ۱۴۰۲

آیین اختتامیه سومین جشنواره دستاوردها و توانمندیهای دانشجویان دانشگاههای پیام نور کشور، امروز، ۳۰ بهمنماه در سالن اهل البیت (ع) اصفهان برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد و فناوری , این آئین از روز شنبه بیست و هشتم لغایت روز دوشنبه سی ام بهمن ماه سال جاری با حضور دانشجویان دانشگاه های پیام نور استان های مختلف کشور در استان اصفهان و به میزبانی دانشگاه پیام نور این استان، برگزار شد که ۱۹۹ اثر موفق به کسب مقام شدند و از دانشجویان صاحب اثر تقدیر و تجلیل شد.
در حاشیه این مراسم دانشجویان برگزیده، آثار خود را در نمایشگاهی که در حاشیه محل برگزاری آئین اختتامیه در حال برگزاری بود، به نمایش گذاشتند که مدعوین و مهمانان جشنواره از این آثار بازدید به عمل آوردند.
به گزارش اقتصاد و فناوری , دکتر مهدی محمدی، سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور در این مراسم گفت: بعد از شرایط کرونا و رکود کانونهای فرهنگی- هنری چنین جشنوارهای یک رویداد عظیم بود و استان اصفهان میزبانی آن را تقبل کرد و زحمت بسیاری را نیز متحمل شد.
وی با بیان اینکه برای این جشنواره اختتامیهای وجود ندارد، اظهارکرد: اینجا برای پیوند آثار شما با شرایط جامعه دور هم جمع شدهایم که این جشنواره شروعی برای آغاز حرکتهای نو و رویشی جدید برای شما خواهد بود.
محمدی ادامه داد: برای تبدیل آثار جشنواره به ثروت و ایجاد کسب و کار در حاشیه برگزاری جشنواره تصمیماتی اتخاذ شده و قرار شد فرمهایی برای ایجاد ارتباط با فضای کسب و کار تهیه شود.
سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه با اشاره به اینکه نگاه ما به سمت کانونهای اختصاصی دخترانه و پسرانه است خاطرنشان کرد: ما فضایی را فراهم میکنیم که دانشجویان کارهای اقتصادی را آغاز کنند و اجازه میدهیم با نام و اعتبار دانشگاه، فعالیتهای اقتصادی را تجربه کنند تا در صورت شکست ضرر اندکی را متحمل شوند.
وی افزود: ۱۱۶ مرکز و واحد بالای هزار دانشجو داریم و با سازمان فنی و حرفهای و مراکز مهارت آموزی صحبت کردهایم. مشاوران مراکز نوظهور به این مراکز خواهد پیوست و گواهیهایی با امضای فنی حرفهای به افراد اعطا خواهد شد.
محمدی اضافه کرد: هدف اصلی ما شناسایی استعدادها در زمینه فرهنگی، هنری، اجتماعی و فراهم آوردن زمینههایی برای رشد استعدادها است. بیش از ۳۵۰۰ اثر معرفی شده که از این بین، ۱۸۰ نفر برگزیده شدند.
سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور، پیرامون کانونها و انجمنهای فعال در دانشگاه پیام نور در سطح کشور یادآور شد: ۷۳۴ کانون شناسنامهدار، ۶۸۰ انجمن علمی فعال و ۲۶۰ نشریه علمی در سراسر کشور داریم که از ظرفیت آنها در این جشنواره بهرهمند شدیم.
رئیس دانشگاه پیام نور در اختتامیه جشنواره دستاوردها و توانمندیهای دانشجویان سراسر کشور:
دکتر ابراهیم تقی زاده رئیس دانشگاه پیام نور در این مراسم ضمن تشکر از همه دست اندرکاران برگزاری این جشنواره اظهار داشت: جشنواره حرکت، رویش و نشریات خود یک حرکت به سمت بالندگی پویش و شکوفایی بوده و این جشنواره ها معمولا رقابتگاه دانشجویان فعال عرصه های مختلف دانشگاهی و جایگاه تمرین کار فردی و جمعی است که آنها را در آینده ای نه چندان دور، وارد بدنه مدیریتی می کند.
وی ادامه داد: جشنواره های دانشجویی همواره به دنبال تقویت بعد فردی و جمعی دانشجویان بوده و ما موظف هستیم نیازمندی های این دانشجویان را تامین کنیم تا آنها بتوانند نسبت به ارائه طرح های خلاقانه در این عرصه اقدام نمایند همچنین این جشنواره ها مامن کنش گرانی است که علاوه بر کنش گری علمی به صفت کنش گری فرهنگی متصل شده اند.
دکتر تقی زاده درباره افزایش کانون ها و انجمن های دانشجویی نیز افزود: باید کانونها و انجمنهای دانشجویی را به اتاقهای مسئله محور و حل مسئله تبدیل کرد و برای آنها کارهای چند وجهی تعریف نمود که هم به نفع خود دانشجو و دانشگاه باشد و از طرف دیگر نیز فضاهای OTC را باید در دانشگاه هم برای مهارت محوری، کارآفرینی و هم درآمدزایی اقتصادی بیش از پیش فعال کرد.
رئیس دانشگاه پیام نور با تأکید بر این موضوع که این دانشگاه نماد آموزش برای همه، همه جا و همه وقت می باشد، خاطرنشان کرد: عدالت آموزشی را این دانشگاه محقق کرد و بخش قریب به ۳۰۰ نفر از مدیران فعلی کشور از تحصیل کرده های دانشگاه پیام نور می باشند و همچنین در کنکور های ارشد و دکتری بخش بسیاری از پذیرفتگان از فارغ التحصیلان این دانشگاه می باشند چون هر آزمون ما بسان یک کنکور است و فارغ التحصیلان ما همواره آمادگی شرکت در کنکور دارند.
وی در بخش دیگر سخنان خود افزود: یکی از اولویت مهم دانشگاه ایجاد کارآفرینی، کسب و کار و افزایش مهارت آموزی است که دانشجویان در حین تحصیل مهارتهای لازم برای شغل آینده خود را کسب کنند لذا بسیاری از رشته های دانشگاه نیز منطق با این سیاست بروز و مبتنی بر نیازهای جامعه و بازار کار شدند.
رئیس دانشگاه پیام نور در پایان تصریح کرد: امیدوارم دانشگاه مردمی پیام نور با اقداماتی که انجام میدهد با کارآفرینی و مهارت افزایی بتواند با قاطعیت ماموریت خاص خود که تبدیل دانشگاه به دانشگاه باز و عمومی است را تحقق بخشد.
در پایان از برگزیدگان این جشنواره تقدیر و تشویق به عمل آمد.