یک بنگاه اقتصادی موثر باید وحدت فرماندهی داشته باشد

پایگاه اطلاع رسانی اقتصاد مدرن –  رئیس هیئت رئیسه صندوق بازنشستگی صنعت نفت به عنوان یکی از سهامداران شرکت پتروشیمی خلیج فارس، به سوال زیر پاسخ داد:
پایگاه اطلاع رسانی اقتصاد مدرن: با توجه به تجربه ناموفق خصوصی سازی برخی از بنگاه‌های اقتصادی در گذشته و تصمیمات اخیر دولت برای واگذاری سهام باقی مانده ۱۸ درصدی اش در هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس، چه راهکاری وجود دارد که در صورت انجام این واگذاری، نتیجه منفی نداشته باشد؟
بیات: اگر در یک بنگاه اقتصادی موثر، وحدت فرماندهی و تصمیم گیری وجود داشته باشد، کمتر وارد چالش می‌شود و تلاش ما بر این است که بتوانیم وحدت فرماندهی و مدیریت را حفظ کنیم. اگر دولت روند واگذاری را به شکلی تدوین کند که این موضوع محقق شود، از تکه پاره شدن مدیریت، سردرگمی، عدم امکان تصمیم گیری یا سیاست گذاری به موقع، اجتناب می‌شود. صندوق بازنشستگی صنعت نفت نیز، در هلدینگ خلیج فارس، حدود ۲۶.۳ درصد سهامدار است و در واگذاری بلوک آخر سهام آن، نگرانی داریم.

طبق مصوبه سیصد و هشتادمین جلسه هیئت واگذاری در وزارت اقتصاد، درباره عرضه ۱۸ درصد از سهم باقی مانده دولت در شرکت هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس، دو روش در نظر گرفته شد؛ یکی واگذاری یک جای آن و دیگری، واگذاری آن به صورت سه عرضه ۶ درصدی.
به گفته حسین قربانزاده رئیس سازمان خصوصی سازی کشور، ۱۵ درصد از سهام دولت در پتروشیمی خلیج فارس که قرار است در قالب مزایده با پریمیوم ۵۷ درصد عرضه شود، به جلسه کمیسیون تخصصی موکول شده تا در جلسه آینده در هیات واگذاری مطرح شود.
انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *