نوسانات زنبورها با شاهین/ ۱۶ مهر ۱۴۰۳

بعد از جدایی ادین ترزیچ از نیمکت سیاه و زرد پوشان وستفالن، سران دورتموند تصمیم گرفتند که هدایت این تیم را به یک مربی جوان دیگر بسپارند.

به گزارش خبرنگار ورزشی اقتصاد و فناوری: تصمیمی که با حضور نوری شاهین کم تجربه در عرصه مربیگری، کمی عجیب به نظر می آمد.
فارغ از ایده مدیران دورتموند در مورد آینده نیمکت دورتموند، اگر منصفانه به عملکرد نوری شاهین در طول این هشت بازی نگاه کنیم، متوجه خواهیم شد که مرد سی و شش ساله ترک تبار آنچنان بد کار نکرده و در ابتدای فصل، گاهی در برخی بازی ها هواداران را از رقم زدن نتایج باورنکردنی شوکه کرده است.

او فصل را با برد مقابل آینتراخت فرانکفورت آغاز کرد. یک برد دو گله با بازی خوب و ارائه یک نمایش تماشاگر پسند، هواداران را به نوری شاهین و البته تیمش امیدوار کرد. در ادامه پس از تساوی برابر وردربرمن، دو برد متوالی در بوندسلیگا و لیگ قهرمانان اروپا به دست آوردند. هایدنهایم را با نتیجه چهار بر دو و کلوب بروژ را به سه گل شکست دادند. اما عجیب ترین باخت آنها تا به اینجای فصل مقابل اشتوتگارت رقم خورد؛ جایی که زور شاگردان شاهین به سباستین هوینس نرسید و در خانه اشتوتگارت به بدترین شکل ممکن با پنج گل تن به باخت دادند. در همان بازی عملکرد مدافعان یا به عبارتی خط دفاعی دورتموند فاجعه بود و گلر دورتموند، گرگور کوبل هم یکی از بدترین شب های دوران بازیگری اش را پشت سر گذاشت.

شاگردان شاهین در مقابل بوخوم هم تا آستانه دچار شدن به وضعیت بازی قبلی پیش رفتند اما زنبورها در سیگنال ایدونا پارک کاری کردند کارستان!
تیم نوری شاهین باخت دو هیچ را با برد چهار بر دو عوض کردند تا شب خاص و منحصر به فردی در وستفالن با یک کامبک و بازگشت در ذهن طرفداران به یادگار بماند.

در دیدار دوم از چارچوب مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، دست به کار بزرگی زدند و با هفت گل سلتیک برندان راجرز را تحقیر کردند. کریم آدیمی در همان نیمه اول موفق به ثبت هت تریک شد و یک گل استثنایی هم به ثمر رساند.
البته پس از دو بازی فوق‌العاده، دورتموندی ها ترک عادت نکردند و این بار به جای اینکه به شکلی عجیب و غریب، تیمی را شکست دهند، به شکلی باورنکردنی از یونیون برلین شکست خوردند.

نوسانات دورتموندی ها با نوری شاهین، بازی به بازی باعث شگفتی اهالی فوتبال و رسانه‌ها و کارشناسان می شود. شاید بتوان اینجور اذعان داشت که در فصول اخیر دورتموند در لیگ قهرمانان اروپا و تورنمنت هایی مثل لیگ اروپا همواره بهتر و چه بسا که درخشان تر ظاهر شده و اتفاقا نتایج خوبی هم گرفته است!

یادمان نرود که فصل گذشته ادین ترزیچ تقریبا به همین سبک و سیاق و فرمول، توانست دورتموند را پس از یازده سال به فینال لیگ قهرمانان اروپا برساند. تیم ادین ترزیچ عملکرد متوسطی در بوندسلیگا داشت و به واسطه همین علت، آنها در پایان فصل به رتبه پنجم بسنده کرده و رضایت دادند.

شاگردان ترزیچ در گروهی که پی اس جی، آث میلان و نیوکاسل حضور داشتند و این گروه به «گروه مرگ» لقب گرفته بود، توانستند به عنوان صدرنشین به مرحله حذفی صعود کنند.

آنها راه و انگیزه لازم برای رسیدن و فتح لیگ قهرمانان اروپا را پیدا کرده بودند و در ادامه پی اس وی آیندهوون، اتلتیکو مادرید و پی اس جی را از پیش رو بر داشتند تا بالاخره به ایستگاه آخر و فینال مهم ترین تورنمنت باشگاهی قاره سبز رسیدند.

حال جالب اینجاست که با پایان هفته دوم لیگ قهرمانان اروپا، دورتموند در صدر جدول سی و شش تیمی قرار گرفته و با ۶ امتیاز و تفاضل گل ۹+جایگاه اول را فعلا به خود اختصاص داده است.

به هر روی دورتموند این فصل، تا به اینجا هیجانات زیادی برای هواداران خود داشته و به نظر می‌رسد باخت و برد های زشت و زیبا و البته زجر آور و لذت بخش، کماکان انتظار طرفداران بورسیا دورتموند را می کشد.

خاصیت دورتموند چند فصل اخیر تا حدی در همین یک جمله خلاصه می شود؛تیمی که در لیگ قهرمانان برابر مدعیان قهرمانی، در ظاهر یک غول کش ظاهر می شود ولی در بوندسلیگا، باخت به معمولی ترین تیم ها را زود به زود تجربه می کند!

معین احمدوند/ خبرنگار اقتصاد و فناوری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *