اختصاصی؛ مسئول خانه خلاق مرکز رشد و نوآوری دانشگاه خوارزمی در گفتگو با اقتصاد و فن آوری: فرصت ارتباطات جدید با صنایع و فعالان حوزه‌های مختلف برقرار شد

مسئول خانه خلاق مرکز رشد و نوآوری دانشگاه خوارزمی در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری البرز به تشریح فعالیت های دانشگاه خوارزمی در زمینه فناوری های نوین پرداخت.

به گزارش پایگاه اقتصاد و فناوری- مسئول خانه خلاق مرکز رشد و نوآوری دانشگاه خوارزمی در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان البرز به تشریح فعالیت های دانشگاه خوارزمی پرداخت و گفت: این نمایشگاه هر ساله به‌عنوان یک رویداد مهم در استان البرز برگزار می‌شود و هدف اصلی آن معرفی دستاوردها و فناوری‌های نوین در حوزه‌های مختلف علمی و فناوری است و فرصت مناسبی برای نمایش محصولات و خدمات نهادها، استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم شده است تا بتوانند توانمندی‌های خود را در معرض دید عموم قرار دهند و ارتباطات جدیدی با صنایع و فعالان حوزه‌های مختلف برقرار کنند.

مسئول خانه خلاق مرکز رشد و نوآوری دانشگاه خوارزمی تاکید کرد:در این نمایشگاه شرکت‌های مختلفی از حوزه‌های مختلف علم و فناوری حضور دارند. شرکت هسته فناوری بن تژ با مدیریت خانم دکتر پریسا جنوبی، شرکت ادمان تک با مدیریت آقای مهندس رضا کیاپاشا، شرکت هکمتان پارس آپادانا مدیریت آقای سعید مشایخی، پلتفرم آموزش مجازی مدیریت آقای مهندس سیدعلیرضا میرحبیبی ، شرکت هوتخش با مدیریت آقای مهندس نوراللهی، شرکت تجهیز افق با مدیریت آقای مهندس حسن پور، شرکت دانش بنیان توانا انرژی با مدیریت آقای دکتر میثاقی و شرکت آوینا شکوه مهر مدیریت خانم فرح کاظم آوینی. هرکدام از این شرکت‌ها محصولات و خدمات خود را معرفی کرده‌اند که نشان‌دهنده پویایی و نوآوری در صنعت و فناوری استان البرز است.

متوقع در پایان گفت: در غرفه دانشگاه خوارزمی در بخش خانه خلاق و نوآوری ماکت آموزشی مربوط به یکی از درسهای پایه نهم متوسطه اول به نام مبحث اعتدالین و انقلابین که در مورد تغییر فصلها است به معرض نمایش گذاشته شد. این ماکت آموزشی برای اولین بار توسط یکی از دانش آموزان پایه هفتم دبیرستان نمونه دولتی میرحبیبی ساخته شده است. این فعالیت به ویژه برای دانش آموزان و معلمان جذاب بود و باز خورد بسیار خوبی از سوی آنها دریافت کردیم.
ضمنا آقای ایلیا کمالی روستا دانش آموز پایه هفتم سازنده این ماکت آموزشی در طول برگزاری نمایشگاه هرشب ساعت ۱۷ الی ۱۸ در محوطه نمایشگاه برنامه رصد اجرام آسمانی را نیز برگزار نمودند که یکی از پرطرفدارترین و مهیج ترین قسمتهای این نمایشگاه بوده است.

دوازدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری البرز از تاریخ ۱۸ الی ۲۱ آذرماه ۱۴۰۳ در سالن شهدای شهرداری کرج برگزار شد.

مرجان محمدتقی/ اقتصاد و فناوری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *